Gasztrotúra a Gerecsében
2016. június 20.
Gasztrotúra a Gerecsében
Túra állomáshelyekkel, ahol kis kóstoló falatkák vannak és ízelítőt kapnak a kirándulók a vadból és erdei melléktermékekből készíthető ételekből.
Végállomás Alsóvadácson (vadászház) egy tál vadétellel.
Időpont: 2016.08.06
Helyszín: ALSÓVADÁCS – PAPRÉT – FELSŐVADÁCS – VÖRÖSHÍD
Állomások:
- Pástétom
- Pácolt, füstölt vadhús
- Kolbász, szalámi
- Hecsedli és a vadsült
- Gomba
- Vadon termő gyümölcsök
- Főétel
Részvételi díj:
- felnőtt - 1000 Ft/fő
- gyermek 14 év alatt - 500 Ft/fő
A sikeres lebonyolítás érdekében a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a honlap nyitóoldalán lehet.
Esőnap esetén a rendezvény elmarad és októberben lesz megtartva.