3D Erdőgazdasági Vadász-íjász Verseny II. fordulója Süttőn

A 2014. évi 3D Erdőgazdasági Vadász-íjász Verseny II. fordulója Süttőn

 

Június 14-én rendezte meg a Budapesti Erdőgazdaság Zrt az 3D Erdőgazdasági Vadász-íjász Verseny II. fordulóját Süttőn az alsóvadácsi vadászház környékén.

A verseny 9 órakor kezdődött és délután 16 óráig tartott 37 fő versenyzővel 5 csapatba elosztva. A vadászház elől induló és oda visszaérkező 3 kilométeres versenypályán a versenyzőknek összesen 20 darab 3D célra lehetett 2-2 lövést leadnia. A versenyszabályzat szerint annak, aki az első lövését jónak ítélte, másodszor már nem kellett lőnie és az első lövés találati értéke duplázódva került a beszámításra az eredményébe. Amelyik versenyző a második lövési lehetőségével is élni kívánt, annak a két lövés értékének összege számított bele a pontozásba. A verseny végeztével a csapatokat meleg ebéd és némi hűsítő várta a vadászháznál.

A verseny eredményhirdetésén az első 3 helyezett érmet kapott, valamint a felnőtt férfi tradi (Jónás László), és felnőtt férfi HU (Lakatos Tamás) kategóriákban az első helyezettek egy-egy ajándékot is hazavihettek. Az eredményeket mindenki megtekintheti a http://www.ijaszlaci.hu/fenykepek/akcio/erdogazdasagi-3d-vadasz-ijasz-verseny-lovasbereny--sutto-eredmenyek/ című honlapon.

Gratulálunk minden kedves versenyzőnek! Reméljük, jövőre ismét találkozunk Süttőn!