Az idei évben is megrendezzük Gasztrotúránkat a Gerecsében 2017. augusztus 5-én. A túra útvonalán állomásokon lehet megpihenni ahol vadból és erdei melléktermékekből készült ételeket és italokat lehet kóstolni.

A program regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a honlap nyitóoldalán lehet.

 

PARKOLÁS: Alsóvadácson nincs lehetőség parkolásra, ezért kérünk minden túrázót, hogy a kijelölt parkolóhelyen a Csendőrföldön hagyja az autóját és gyalogosan közelítse meg a találkozási pontot. A parkolóhelyet a mellékelt térképen jelöltük és az út szélén is kitáblázzuk. A Süttő felől érkezők a homokbányai nagy kettős kanyart elhagyva az Alsóvadács előtti egyenes szakaszon találják a lehajtási lehetőséget a parkolóhoz, a Tardos felöl érkezők Alsóvadácsot elhagyva érik el.

TALÁLKOZÓ (REGISZTRÁCIÓ):

2017. augusztus 5.   8 óra és 11 óra között  folyamatosan

ALSÓVADÁCS a vadászház bejáratával (székelykapuval) szemben a kis szaletlinél

A találkozó helyen, az előzetesen a honlapunkon vagy emailben regisztráltak, a részvételi díj megfizetése után karszalagot kapnak, amely feltétele a túrán való részvételnek.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Gyermek (6-14 éves)    500 Ft/fő

Felnőtt (15 éves kortól)  1000 Ft/fő

EGYÉB PROGRAMOK:  A túra előtt és után lehetőség van légpuskával célba lőni, kipróbálni a virtuális vadászat játékot és ismerkedni az íjászattal.

 

A programleírás folyamatosan frissül.